Gott nytt år!

2019 var ett händelserikt år, men tyvärr var det så mycket som hände i mitt liv att jag inte riktigt hann med att hålla bloggen uppdaterad. Det var året då jag gick från hemmavarande mamma till arbetslös. Det var inskolningar och långresor och två nya jobb. Året slutade med emigrering till USA och här finns det massor att lära mig och mycket att skriva om, både upplevelser och observationer. Hur året än utvecklas hoppas jag att det ska bli ett lyckligt och framgångsrikt år för mig, min familj, och alla mina vänner och läsare.

Som vanligt vill jag börja det nya året med att tacka alla mina läsare under 2019. I år hade jag mer än 9 000 besökare på denna webbplats och de mest populära inläggen som skrevs under 2019 handlade om förkylningar, kodning, surfplattor, föräldraskap och mitt postdocstipendium, vilket får mig att fundera över vilka mina läsare är, egentligen? Är det teknikintresserade föräldrar med forskarbakgrund? Finns det många andra som mig där ute i världen? Jag kan inte säga att jag har träffat på så många hittills, så det vore ju jätteroligt om ni gav er tillkänna :D.

I år hoppas jag kunna uppdatera min blogg oftare, och jag hoppas att inläggen är tillräckligt spännande så att jag kan komma tillbaka om fem år och fortfarande tycka att de är roliga att läsa 🙂

Gott 2020!

4 kommentarer till “Gott nytt år!”

 1. Det är så kul att få läsa om din vardag där i USA! Fortsätt skriv kwäck här har du en trogen läsare ❤️/duffo (tror jag det var, lite trött efter jobbet, jobbar på förskola numera ?)

  1. Vad roligt att se dig här Duffo! (Men visst blev Duffo adlad vid tillfälle?)

   Vad spännande och viktigt, vilken åldergrupp har du hand om?

   Mitt mål för detta år är minst två inlägg i veckan, men samma här, den här veckan har haft långa dagar!

 2. Säkert blev Duffo adlad, mycket som hände då haha

  Vi har en blandad åldersgrupp från 1-5 år, men dom flesta är 2 och 3 åringar, ljuvlig ålder! Men såklart har ju alla åldrar sin tjusning!

  8 åringen har hemma är det mindre lungt om… Hon som alltid varit så lugn smäller i dörrar och ger mig gråa hår ?

  1. Haha 😀

   Mina yngsta är 2 och 3 nu, fantastiskt mysig ålder. Var din 8-åring besvärlig vid 5-6-års ålder? Min hade sin eriod då, men nu är allt harmoniskt (får hålla tummarna att det forsätter så)…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.