2019 var ett händelserikt år, men tyvärr var det så mycket som hände i mitt liv att jag inte riktigt hann med att hålla bloggen uppdaterad. Det var året då jag gick från hemmavarande mamma till arbetslös. Det var inskolningar och långresor och två nya jobb. Året slutade med emigrering till USA och här finns det massor att lära mig och mycket att skriva om, både upplevelser och observationer. Hur året än utvecklas hoppas jag att det ska bli ett lyckligt och framgångsrikt år för mig, min familj, och alla mina vänner och läsare.

Som vanligt vill jag börja det nya året med att tacka alla mina läsare under 2019. I år hade jag mer än 9 000 besökare på denna webbplats och de mest populära inläggen som skrevs under 2019 handlade om förkylningar, kodning, surfplattor, föräldraskap och mitt postdocstipendium, vilket får mig att fundera över vilka mina läsare är, egentligen? Är det teknikintresserade föräldrar med forskarbakgrund? Finns det många andra som mig där ute i världen? Jag kan inte säga att jag har träffat på så många hittills, så det vore ju jätteroligt om ni gav er tillkänna :D.

I år hoppas jag kunna uppdatera min blogg oftare, och jag hoppas att inläggen är tillräckligt spännande så att jag kan komma tillbaka om fem år och fortfarande tycka att de är roliga att läsa 🙂

Gott 2020!