Hoppa till innehåll

En öronsköljning tack!

Jag har knappt hört något alls på en vecka så jag beställde en tid på vårdcentralen för en öronsköljning.

Jag har råkat ut för detta en gång tidigare, även då på våren. Det kommer helt plötsligt så jag kan inte göra så mycket åt det. Jag vaknar helt enkelt en dag och hör jättedåligt. Ibland hör jag inget alls. Det är som en temporär dövhet. Men som tur är så går det snabbt att fixa till. Ett par dagar får jag droppa olja i öronen och sedan går jag till vårdcentralen där en sköterska sprutar ljummet vatten i örat tills vaxproppen kommer ut. Och sedan repeteras det i det andra örat. Resultatet? Jättebra hörsel! Helt plötsligt låter musklicket JÄTTEHÖGT! Bebisskriket blir nästan outhärdligt. Och ännu värre är ettåringens skrikande. Det är klart att det är bättre än att inte höra något alls, men visst vore det trevligt med något slags mellanläge?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.