Tillbaka från hajj och sjuk i en vecka

Nu har jag varit tillbaka från min hajjresa i drygt en vecka, men det är också den tid det tagit att återhämta mig från förkylning och jetlag.Vi landade till slut i förra veckan på fredag och efter en väldigt lång natt och dåligt med sömn var jag helt utslagen fredag eftermiddag och kväll. Trots detta tog jag mig ändå till kontoret på lördagen för att fixa till saker med mitt manuskript och avhandling. Jag hann dock inte med så mycket som jag hade velat, för halvvägs genom dagen var jag så illamående att jag var säker på att att jag skulle spy. Alltså åkte jag hem igen och sov hela söndagen igenom. På måndagen mådde jag lite bättre så då åkte jag ändå till kontoret för att fixa lite mer med manuskript och avhandling, men blev tillsagd att inte smitta ner folk. Det ville jag såklart inte heller, då jag hade en hemsk hosta, täppt näsa och mådde allmänt risigt, men å andra sidan hade jag också en deadline.

Till slut blev jag dock klar med jobbet och kunde lämna in allt i tid. Och efter ett par dagars vila känner jag mig hyfsat frisk. Dock blev minstingen ändå smittad och tre nätter har vi fått vakna av hans skrikande då han vaknar av sin täppta näsa, stackaren. Men nu verkar även han bättre och vi kan alla gå vidare med våra liv. För mig innebär det att jag äntligen har fått tid att sätta mig ner och reflektera kring min hajjresan och vad vi gjorde. Det var verkligen en resa jag hoppas att jag aldrig glömmer!

Alla inlägg om min doktorandtid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.