Hoppa till innehåll

ICA Basic trosskydd

Jag var i ICA i Kista Galleria i helgen eftersom jag insåg att jag hade glömt att ta med mig extra trosskydd för helgen. Jag hade tänkt köpa mina vanliga Libresse, men de fanns inte i den butiken. Däremot hade de ICA Basic. Jag tänkte att jag skulle testa eftersom de var så billiga ”och så svårt kan det väl inte vara att tillverka trosskydd?”

Men jo, tydligen är det stor skillnad på trosskydd och trosskydd. Vid en första jämförelse ser de ganska lika ut i förhållande till längd och tjocklek. Men när man använder dem känner man skillnaden. Bland annat kan jag konstatera att de inte är lika följsamma som de jag brukar använda. Inte heller är de lika bra på att absorbera. Och de lossnar lätt från trosan.

Betyg

Den (kanske) fyller sin funktion, men verkligen inte mycket mer. Jag kommer aldrig mer att köpa dessa om jag själv får välja. Faktiskt tror jag inte att jag kommer köpa dem om de så vore de enda som fanns i butiken. Då går jag nog hellre utan…

YS

1 YS av 5 möjliga

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.