Wallenbergs postdoctipendium till Stanford universitet

I vintras sökte jag ett stipendium till Stanford universitet från Knut och Alice Wallenbergs stiftelse. Stipendiet gäller i två år i USA med möjlighet att söka ytterligare två år i Sverige.

Igår fick jag besked om att jag var en av de personer som fick ansökan beviljad, vilket innebär att jag kommer försöka åka i slutet på året. Det känns såklart väldigt roligt och mycket spännande, men samtidigt är det väldigt mycket att tänka på i och med att jag planerar att flytta med hela familjen. Det kommer bli ett äventyr och jag tänker försöka dokumentera det på bloggen som vanligt.

Häng med oss på resan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.