Hoppa till innehåll

Love is Sweet

Den här veckan har jag också VOBBat mycket. Det verkar inte som att förskolorna kommer bli sjukfria någon gång särskilt snart. Men det gör inte så mycket. Barnen har varit hemma och lekt och jag har kunnat få väldigt mycket gjort ändå.

Den här veckan har jag förutom jobbet och familjen hunnit med att se ännu en kinesiskt dramaserie. Den heter Love is Sweet och har Luo Yunxi och Bai Lu i huvudrollerna. Luo Yunxi hade en av huvudrollerna i serien Ashes of Love som jag tittade på i våras. Och han är också anledningen till varför jag valde att titta på den här serien. Jag blev inte besviken.

Serien utspelas i Shanghai i dagens Kina och handlar om ett par som jobbar med investment banking. Genom serien hinner de träffas, bli kära, bli ihop, bli osams, sakna varandra och bli ihop igen. Det är, trots beskrivningen, en underhållande serie, just för att Luo Yunxi är en riktigt bra skådespelare. När han är på jobbet är han en bossig och hård chef som förväntar sig en hög standard av alla runtomkring honom. Men hemma är han en vanlig, osäker, oerfaren och svartsjuk man. Det är riktigt roligt att se hur han går från den stiliga och självsäkra personen på kontoret till en charmig och omhändertagande person hemma.

Värt att ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.