Hoppa till innehåll

Ashes of Love

  • Nöje

Det är min tredje vecka med C-drama och man skulle kunna tro att jag inte gör något annat än tittar på film numera, men det är faktiskt ganska skönt att kunna slappna av efter jobbet med en surfplatta. Det har varit ganska intensivt med arbete den senaste månaden då jag håller på att avsluta flera projekt samtidigt. Så då har det känts bra att ha hittat något som gör att jag verkligen slutar tänka på jobbet när jag kommer hem.

Den senaste veckan har jag tittat på en serie som heter Ashes of Fire och jag tror att jag har hittat en ny kinesisk skådespelare som jag gillar: Luo Yunxi. Han har en biroll i serien, men spelar i mitt tycke den mest intressanta karaktären i dramat. Den här dramaserien utspelar sig i en fantasivärld och här finns de klassiska svärd- och solfjäder-fighterna i massor. Luo Yunxi spelar karaktären Runyu, den äldsta sonen till himlens kejsare och hans styvmoder drottningen. Runyus lillebror är den bortskämda prinsen som får allt han vill ha. Men kan han även få Runyus fästmö?

Den här serien i 63 (!) avsnitt är riktigt lång och delvis igenom började jag snabbspola förbi de sidohandlingar jag var mindre intresserad av. Historien är riktigt komplex med många karaktärer och sidohandlingar så det går att ta sig igenom serien i flera omgångar där varje omgång är fokuserad på en karaktär eller ett kärlekspar. Just i den här serien var jag faktiskt inte särskilt intresserad av huvudpersonerna, favoritprinsen och hans kärlek, men flera andra karaktärer av intressanta och det fick mig att ta mig igenom serien. Men jag tror inte att jag kommer att titta på den här serien igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.