LinkedIn Learning

  • Forskare

Jag använder LinkedIn för att följa mina kollegor och som en plats att hålla mitt CV aktuellt. Då och då får jag förslag om en video eller en kort utbildning som jag kan gå genom något som kallas för LinkedIn Learning. Så var det även under jullovet. Då hittade jag en kurs som verkade intressant. Kursen var tillgänglig gratis i 24 timmar, men jag hann inte klart den innan tiden var ute. Då kom jag ihåg att jag hade fått en popup när jag ändrade min arbetsplats på LinkedIn till Stanford Universitet. Genom universitetet har man som anställd på Stanford gratis tillgång till LinkedIn Learning (och alla postdocs på Stanford räknas som anställda).

Det tog ett tag att komma på hur jag skulle göra för att få access, men när jag hade klurat ut det tänkte jag att jag skulle göra en video som visar hur det går till. Videon är 5 min lång och om du är anställd på Stanford eller SLAC kan du få full tillgång till alla utbildningar på 5 minuter!

För de som inte är affilierade med Stanford eller SLAC kan det ändå vara värt att gå in på LinkedIn Learning och söka igenom kurskatalogen. Det finns en möjlighet att testa gratis i en månad och även om man bara hittar en intressant kurs, så kan det vara värt de få minuter det tar att ha signat upp för testkontot.

Hoppas att du får ett bra år med massor med ny kunskap!

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.