Hoppa till innehåll

Yoono för Firefox

Jag hittar nya grejer på nätet varje dag! Och vissa av dem är faktiskt riktigt lyckade!

Idag har jag lekt med en chat-klient som heter Yoono. Den är kopplad till Facebook, Twitter, MySpace, Yahoo messenger, Msn/Windows Live Messenger, Google Talk och några till.

Jag har letat efter något som är integrerat i min webbläsare- så att man slipper klicka upp MSN-fönstret varje gång någon skriver ett meddelande till mig. Och nu finns den! Yoono lägger sig som en sidepane på vänster sida om din första tab. Den struntar fullständigt i vilken av tabbarna du har öppen- den ligger där den ligger!


En bra grej med Yoono är att du samlar alla dina sociala medier på ett ställe och du får feeds till dig hela tiden. Om något syns i ditt vanliga Facebook-flöde så lägger den sig även i ditt Yoono-fönster. Om någon skriver till dig på MSN kommer det till Yoono. Det mesta är valbart och det är enkelt att konfigurera dina inställningar.

Och en av de bästa grejerna- du kan göra så att Yoono smälter in i ditt tema genom att välja vilken färg den ska ha… (på bilden ovan har jag inte ställt in färgen än)

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.