Hoppa till innehåll

Vill du också ha en blogg eller en hemsida?

Det är väldigt roligt att blogga, men framför allt är det roligt att gå tillbaka och läsa om det som jag skrev om för många år sedan. Lite som en offentlig dagbok. Vill du också börja blogga?

Genom mitt företag YS Consulting erbjuder jag tjänster relaterade till hemsidor. Jag kan hjälpa dig att installera en hemsida och visa dig hur man gör för att skapa nya inlägg och hur man publicerar dem. Jag kan hjälpa dig med att få till en layout på hemsidan som reflekterar dig och det du skriver om.

Har du ett eget litet företag som du vill göra reklam för? Då är en egen hemsida såklart jätteviktig! Är man inte google-bar så finns man inte! Kontakta mig för att diskutera hur ditt företag vill marknadsföra sig på nätet. Gå in på www.ysconsulting.se/hemsida eller klicka på bilden nedan för mer information!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.