Hoppa till innehåll

Vetenskapligt skrivande – workshops

Jag har blivit inbjuden av fem olika malaysiska universitet och forskningsinstitut för att hålla i en workshop om hur man skriver vetenskapliga artiklar. Workshopen har hållts i två dagar på varje plats och den har fått fantastiskt bra respons, vilket känns otroligt roligt!

Workshopen har baserats på en kurs som jag har gått och (senare) undervisat på när jag var doktorand, men istället för en kurs över flera veckor har den kondenserats ner till två väldigt intensiva kursdagar med föreläsningar och övningar som deltagarna måste bli godkända på för att få sina certifikat. Certifikatet kan sedan användas för att få en gratis korrekturläsning på deltagarens vetenskapliga artikel (samma som personen har jobbat med under workshoppens gång).

UTeMs Campus

Varje workshop var unik då studenterna hade olika förutsättningar och bakgrunder, men det roligaste var att alla studenter kände att workshopen gav dem något och att de kunde använda det de lärde sig under de två dagarna för att förbättra sitt vetenskapliga skrivande. Otroligt inspirerande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.