Hoppa till innehåll

v38- lite fler gratisvaror och mycket hosta

Nu är det precis två veckor kvar till beräknad förlossning och den här veckan har jag hostat varje natt under den första halvan av veckan. Den andra halvan har jag varit irriterad i halsen och det är få nätter som jag faktiskt har fått sova ut ordentligt, men jag börjar nog vänja mig vid att alltid ha mer eller mindre sömnbrist. Trots det har jag haft en himla lust att gå ut och röra på mig, så det har blivit att vi har varit runt i flera större affärer och gallerior i Uppsala och gått runt där i en timme.

 

Jag har varit på apoteksgruppens apotek och plockat ut babytobe-boxen och jag är väldigt nöjd med innehållet. Vi hade funderat innan på vilken nappflaska vi skulle köpa, men det visade sig att vi fick en med i boxen, så vi kan testa den först innan vi bestämmer oss för ifall vi vill ha flera likadana senare eller andra modeller. Boxen innehöll även bröstinlägg från Avent, tuggummi från V6 och små flaskor med prover från SebaMed som blir jättebra att testa med och se om de fungerar för oss. Till sist fanns det förstås också lite reklam och två tidningar från Föräldrar & barn som jag verkligen gillade. Jag funderar seriöst på att prenumerera på tidningen eftersom jag tycker att innehållet är väldigt intressant. Det finns två alternativ- antingen tar jag erbjudandet med 3 eller den med 6 tidningar i startpaketet. Hmmm… svårt val 🙂

 

Jag har också fått paketet från Goboken och även här blev jag glatt överraskad av innehållet. Paketet innehöll tre böcker, en liten barnvagnsdekoration och lite informationsbrochyrer om Gobokens bokklubb. Böckerna var alla väldigt bra och intressanta. En ger förslag på aktiviteter och följer barnets utveckling med lite ”kul-att-veta”-information vid varje ålder upp till 6 år. Sedan fanns det en liten enkel sagobok och en fyll-i-själv-bok som heter Boken om Dig där man kan skriva lite om graviditeten och barnet första tid och lite milstolpar som kan vara kul för barnet att läsa om när det har blivit lite större.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.