Hoppa till innehåll

V.30- en fjärdedel kvar! Barnvagn och babyskydd

Nu är det inte långt kvar. Tiden går fortare och fortare ju närmare ankomstdatum vi kommer. Vad har hänt denna vecka då? Hmm… *tänker*. Jag har fortsatt att gå upp i vikt, fyllt år och noterat något som skulle kunna vara mjölk i brösten. Det känns ganska tidigt, men det är nog ändå ganska skönt att veta att mjölkproduktionen har kommit igång, då slipper man oroa sig för det senare.

Och nu har vi varit och köpt en halv barnvagn 🙂 Babyland hade något slags paketerbjudande, så vi slog till och köpte en Brio Sing barnvagn med en Brio Prio babyskydd. Det var mycket färger att välja mellan, men till slut bestämde jag mig för att färglatt är roligare. Så det blev en grön liggvagn, svart sittvagn och ett rött babyskydd.

Etiketter:

4 kommentarer till “V.30- en fjärdedel kvar! Barnvagn och babyskydd”

 1. Hej tjockis 😉
  Måste bara säga att jag saknar min mage, graviditeten är en underbar upplevelsa man ska njuta av. Elias är 6 veckor gammal snart men det känns som om jag var gravid för ett år sedan. Saknar att gå till barnmorskan och lyssna på hans hjärtljud *haha*
  Jag menar inte att det inte är underbart att ha en liten bebis oxå men det är bra mycket lättare att ha dem i magen 😉

  PS. vgnen är jätte fin, och du gjorde helt rätt i att välja olika färger 🙂

  1. hehe… Jag visste inte att det fanns så många färger att välja mellan. Det blev en kompromiss… Maken gillade rött, pappa ville ha grönt (och det är ju han som betalar för vagnen :P), så det blev en av varje (Jag gillade båda, så för mig spelade det nog inte så stor roll). Tyvärr kunde man inte välja färg på sittdelen, så den fick vara svart 🙂 Men jag tror att det blir bra. Då tröttnar man i a f inte så snabbt 😛

  1. Åhhhhh 🙂 Jag längtar också. Massor. Det ska bli så skönt när plutten får komma ut så man får se vad det blir för en 🙂 Fast jag tror att jag kommer sakna alla rörelserna i magen. Har ju vant mig vid dem nu… 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.