Hoppa till innehåll

V.28- öm i revbenet

Den här veckan har jag märkt av en liten förändring: jag har ofta ont i revbenet på höger sida. Och jag vaknar ofta öm i hela mittensektionen av kroppen. Jag märker också att sparkarna inte längre bara går mot sidan, utan då och då får jag en smäll ner mot blåsan. Alla dessa observationer får mig att tro att bebisen har ändrat position- från att ha legat horisontellt till att nu ligga vertikalt, förmodligen med huvudet neråt.

Igår natt kände jag ytterligare en underlig sak- om det inte är slag mot blåsan så verkar alla andra kännbara rörelser ligga ovanför naveln. Och det är MYCKET rörelser nu. Jag fick inte mycket sömn inatt och känner mig helt utmattad idag. Men ännu rör det sig för mycket där inne för att det ska kännas bekvämt nog att somna… Jag kanske somnar av utmattning till slut?

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.