Hoppa till innehåll

Try everything

Jag har haft en massa tid att sitta och titta på TV de senaste två veckorna och har hunnit med timmar med ”Trolls”, lite Zootopia och massor med Maher Zain-sånger.

Det är det här som går hemma just nu med vår 15-månaders. För ett par veckor sedan var det bara musikvideo med Maher Zain som gällde, så det är ju någon slags förbättring. Förutom att det blir mindre repetitivt med ett större urval så ger det också möjligheten att se nya videoklipp som helt hade gått under min radar annars. ”Trolls” är t.ex inte mitt förstahandsval en vanlig fredagkväll i vanliga fall, men efter att ha sett helgspecialaren på Netflix så måste jag medge att sångerna är ganska catchiga. Justin Timberlake är förstås en gammal favorit från Nsync-tiden, men han gör sig ganska bra i animerad form också!

En annan artist som jag har ”återupptäckt” genom tecknadfilmerna är Shakira som är med i Zootopia där hon bland annat sjunger ”Try Everything”. En jättebra låt som jag helt hade missat. Den får mig att minnas min doktorandtid och kämparandan jag hade under de svåraste tiderna där. Här kommer den för de som har missat att den finns:

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.