Hoppa till innehåll

Tromsö

Den här veckan har jag varit i Norge och rest runt en hel del. Det har varit en lång resa, men nu börjar den gå mot sitt slut. Vi började med att flyga från Arlanda via Oslo till Tromsö. Det var lite svettigt ett litet tag eftersom väskor som checkats in i Arlanda måste hämtas ut och checkas in igen på Gardemoen. Vi hade bara en timme transittid, men vi hann precis igenom gaten. Flygresan gick bra, men inflygningen är nog den värsta jag har varit med om. Den var riktigt skakig och jag fick faktiskt ont i en tand, vilket snabbt gick över i väldigt kraftig huvudvärk. Det enda jag ville var att ta ut tanden eller slå någon- så ont gjorde det!

Tromsö

Tromsö på kvällen sedd ifrån Yunas pizzeria

När vi kom fram till Tromsö åkte vi taxi ner till platsen där Hurtigruten avgår ifrån. Det var en väldigt intressant upplevelse, för jag trodde att vi skulle åka längs med vattnet, så jag var förvånad över att se att vägen gick genom tunnlar och i en av tunnlarna fanns det minst en liten rondell (!) – jag har aldrig åkt igenom rondeller i tunnlar förut 🙂

När vi kom fram tillbringade vi någon timme på en pizzeria innan vi steg på Hurtigruten som skulle avgå 1.30 på morgonen. Jag var dock så trött att jag gick direkt till hytten, bytte om och gick och lade mig. Klockan var bara runt midnatt, men jag var helt slut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.