Hoppa till innehåll

Tillverka en prinsesstårta steg för steg

Jag har flera olika versioner av prinsesstårtor i min receptsamling nu och jag har en känsla av att det kommer bli fler i framtiden. När jag skriver detta har jag gjort den klassiska prinsesstårtan med grön marsipan, White Lady med chokladbotten och chokladmoussefyllning, Björntårtan och så den senaste- Blue Dream som är en variant med blåbärssylt och ett blått marsipanlock.

En av anledningarna till att det är så enkelt att varera tårtan är dess upplägg och innehåll. Enkelt beskrivet består en tårta av prinsesstyp av en sockerkaksbotten, fyllning, grädde och ett marsipanlock. Här nedan beskriver jag hur man sätter ihop tårtan- steg för steg. För recept- gå till den tårta du vill baka genom att klicka på länken ovan eller gör en sökning!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.