Hoppa till innehåll

Tekniska problem med hemsidan

Jag har haft tekniska problem med hemsidan hela veckan. Felsökning pågår, men problemet är förmodligen ett problem med någon plugin som uppdaterades i förra veckan. Problemet visar sig som att hemsidan laddas väldigt långsamt eller inte laddar alls.

Men jag jobbar på det och hoppas ha en lösning snart 🙂

UPPDATERING 29 maj 16.00:

Jag har nu återställt min sida till en backup två veckor tillbaka. Det innebär att ett par av mina nyare inlägg har försvunnit och jag kommer inte att återställa dem, tyvärr. Men nya inlägg kommer såklart, förhoppningsvis snart!

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.