Hoppa till innehåll

Slut på semestern

WP_20150113_08_47_33_ProJag har haft en HELT FANTASTISK vistelse i Munchen, men nu är semestern över och vi är tillbaka hemma i Sverige. Det var inte roligt att landa. I Munchen har det varit strålande sol och det känns som att sommaren är på väg in vilken dag som helst. Men i Sverige är det fortfarande vinter…

[KGVID width=”640″ height=”360″]https://yasminshamsudin.com/wp-content/uploads/WP_20150125_15_54_52_Pro.mp4[/KGVID]

Väl tillbaka på jobbet väntade dock en överraskning. En kompis har varit i Iran över helgerna och köpte med sig saffran och en sötsak som kallas för Gaz hem till mig. Jag vet inte om det är enkelt att få tag på här, men det har blivit mitt nya favoritsnack så jag tror att det kan vara värt att försöka ta reda på om man kan köpa- annars får jag lära mig hur man gör den själv!

WP_20150130_09_03_23_Pro

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.