Hoppa till innehåll

Skriver du ett exjobb, en rapport eller avhandling?

Sedan lite mer än ett år tillbaka erbjuder jag nu språktjänster för de som skulle vilja att någon läser igenom deras text. Oftast har de som har kontaktat mig behövt hjälp med korrekturläsning, språkgranskning och redigering av texter på engelska. Det kan handla om att man är osäker på sin engelska, eller att man vill att någon läser igenom innan man skickar in den till examinator eller till publicering.

Jag tar in texter i mån av tid, men vanligtvis brukar det inte ta mer än en arbetsdag innan man får tillbaka sin text med kommentarer och korrigeringar. Ibland tar det lite längre tid. Då brukar jag skicka tillbaka den efter helgen.

Vad kan man skicka till mig?

Jag kan korrekturläsa, språkgranska och redigera exjobb, rapporter, avhandlingar, manuskript, manualer, osv. Man kan alltid kontakta mig om man är osäker på ifall jag skulle kunna göra jobbet.

Jag kan också översätta från svenska till engelska och omvänt. Jag översätter inte ett helt exjobb, bok eller artikel, men kortare avsnitt eller kapitel som populärvetenskapliga sammanfattningar går bra.

Intresserad? Gå in på YS Consultings hemsida och fyll i kontaktformuläret där! Klicka på bilden nedan för att komma dit.

2 kommentarer till “Skriver du ett exjobb, en rapport eller avhandling?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.