Sjuk med sjukt barn

Att ta hand om ett sjukt barn brukar inte vara ett alltför stort problem, så länge det inte pågår för länge. Men att själv vara sjuk samtidigt som ens barn är sjukt är en riktig utmaning.

När jag är sjuk vill jag oftast bara göra en sak: sova tills det har gått över. Att sova mig frisk har länge varit en framgångsrik strategi. Men det fungerar inte riktigt när prinsen också är sjuk. Särskilt om han har hög feber och vaknar skrikande varje kvart hela natten, varje natt, flera nätter i rad. Efter första natten hade jag huvudvärk. Efter den andra natten kändes det helt ärligt som att huvudet skulle sprängas. Och efter den tredje var jag helt säker på att det hade börjat blöda någonstans i min hjärna. Det låter kanske lite dramatiskt, men brist på sömn är väldigt jobbigt i vanliga fall. Lägg på egen feber och förkylning med hosta och halsont så blir det en väldigt jobbig tilvaro. Men som tur är finns familjen nära till hands. Lösningen? Åk hem till mamma och pappa och sov ut :). Efter en nästan hel natts sömn är jag äntligen tillräckligt frisk för att orka sätta igång min dator, slösurfa lite och, förstås, skriva ett inlägg på bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.