Hoppa till innehåll

Service i St Per

Jag har varit en del i St Per-gallerian i Uppsala på senare tid. Jag har bytt tandläkarmottagning dit, och för en vecka sedan fick jag en tid hos tandhygienisten. Jag har varit hos tandhygienist förut såklart, men det här besöket var lite speciellt. Jag har frågat både tandhygienister och tandläkare de senaste åren varför det alltid blöder när jag borstar tänderna. Svaret har alltid varit densamma: Använd tandtråd/mellanrumsborste så kommer det gå över om någon vecka. 3 år senare har jag fortfarande samma problem. Men efter mitt besök i förra veckan har det faktiskt blivit mycket bättre. Han gick igenom alla tänder på underkäken och slipade mellan och på tänderna. Efter det har det helt slutat blöda på hela underkäken. Sedan fick jag en ny tid för att göra samma sak på överkäken, och även där har blödandet minskat. Helt fantastiskt! Det gör verkligen skillnad vem man har som tandvårdspersonal!

Samma dag hade min son tid hos en annan tandhygienist. Även det besöket gick väldigt bra. Han som annars knappt vill öppna munnen tog sig igenom en hel session där jag verkligen kunde höra knastrandet från kroken som tar bort tandstenen. Vilken skillnad mot tidigare besök!

Min tredje positiva upplevelse i gallerian fick jag när jag gick in på Twilfit i jakt efter en amningsbehå. Efter att ha gått runt och tittat och inte hittat någon fick jag till slut chans att fråga personalen, och fick då kanonservice! De visste verkligen vad de gjorde och BHn jag provade satt så bra så jag behöll den på! När man har gått hela sommaren i amningslinne som jag har gjort så känns det faktiskt helt fantastiskt att få lite stöd. Särskilt när man märker hur många storlekar man har gått upp! ”Du är storlek X” sade de i affären. ”Eh”, sade jag. ”Jag brukar ha två storlekar mindre.” Men de hade rätt och jag fel. Inte konstigt att ingen av mina BHar känns som att de passar längre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.