S Note version Galaxy Note 10.1

Jag har haft flera veckor på mig att testa alla funktioner i min nya galaxy note 10.1 (2014 edition) och det program som jag gillar bäst är S Note. Det är en bra sak, för det här programmet var den definitvit största anledningen till att jag ville ha just den här plattan!

Jag har provat de flesta funktionerna kopplade till appen, allt från olika templat och bakgrundsbilder till olika pennor, färger och tjocklekar på pennorna. Allt fungerar bra och det känns naturligt att skriva med pennan. Den mest imponerande funktionen är dock igenkänningsfunktionen som gör att man kan transformera det man har skrivit till tryckta bokstäver, former och figurer. Det går också att skapa tabeller och diagram.

Jag tror att det här programmet kommer att vara väldigt användbart för mig när jag påbörjar mina studier!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.