Hoppa till innehåll

Plankan eller sit-ups?

Jag har aldrig gillat sit-ups. Jag tror att jag alltid har lyckats göra dem på fel sätt, för när jag gör dem känner får jag alltid ont i huvudet. Jag spänner nacken på något konstigt sätt och det slutar alltid med någon slags spänningshuvudvärk. Konstigt, eller hur?

Men hur ska jag göra då om jag vill ha en plattare mage med liiite magmuskler?

Tydligen kan man göra ”plankan”. Ett ganska nytt koncept för mig, men OJJ vad jobbigt det är! Varje gång jag gör ett träningspass där plankan i någon form ingår inser jag att jag verkligen inte har några magmuskler! Och sedan känns det i en dag eller två efteråt. Så om du inte heller gillar sit-ups, testa att planka istället!

Lycka till med träningen!

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.