Hoppa till innehåll

Nytt jobb – dubbelt upp!

  • Forskare

Jag blev erbjuden ett jobb som IT-konsult på läkemedelsföretaget Recipharm genom konsultbolaget Framtiden innan sommaren. Det tackade jag ja till, men jobbet började inte förrän efter sommaren. Nu har jag fått jobba på företaget i runt 1.5 månad, men medan jag har varit här har jag äntligen fått besked om att vi har fått våra visum till USA. Det innebär att jag har sagt upp mig från Recipharm och förbereder mig inför flytten till USA som kommer ske i slutet på månaden. Det kommer bli mycket skrivande om USA i framtiden, men här tänkte jag fokusera på mitt nuvarande jobb.

Recipharm Uppsala är ett dotterbolag i den internationella Recipharmkoncernen. Företaget tillverkar ett läkemedel mot Crohns sjukdom och artrit i sin fabrik i Uppsala. Det är ett ganska litet företag, men det är mycket att göra. Mitt jobb som konsult på företagets IT-avdelning har gett mig möjligheten att få en god inblick i verksamheten. Förutom att jobba med digitalisering och visualisering av flöden och processer har jag fått förtroendet att samordna två tvärfunktionella projekt, vilket har varit otroligt roligt. Det har varit mycket information att ta in på mycket kort tid och många personer har varit inblandade i projekten. Det bästa är att alla som har varit med har varit experter på sina egna områden, vilket har gjort det enkelt att fråga dem om jag har varit osäker på något under projektens gång. Det är teamet som får saker att hända och vilka fantastiskt bra team jag har fått jobba med!

Jag kommer definitivt att sakna Recipharm och de personer jag har jobbat med under den här tiden, trots att jag inte har hunnit var här så länge. Jag har haft turen att få jobba med fantastiskt vänliga och kunniga personer och hade jag inte fått möjligheten att åka till Stanford hade jag gärna stannat kvar i många år till! Hoppas att den person som tar över min tjänst känner likadant 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.