Hoppa till innehåll

Loppis på Vaksala Torg

Vi hade pratat om att göra det i flera veckor, men tiden passade aldrig. Sälja gamla grejer på Vaksala Torg en lördag när det inte regnade eller var för kallt och när båda kunde. Men plötsligt händer det!

wp-image-1497733220jpg.jpg

Det blev en tidig morgon- redan klockan 6.30 på morgonen var vi på plats och började ställa upp våra saker. För mig var det mestadels kläder- både vuxenkläder och barnkläder. Jag hade hört att barnkläder skulle sälja ganska bra, men det visade sig att det var kläder för kvinnor som sålde bäst. Jag hade tagit med mig lite saker som jag inte hade fått sålt i nätbutiken och andra begagnade kläder och allt såldes relativt billigt. Min kollega hade dock en annan affärsidé- hennes prylar gavs nästan bort. Hennes bord var väldigt välbesökt och de flesta fick med sig något därifrån. Ganska smart om man snabbt vill bli av med mycket grejer!

Efter 6 timmar i gassande sol gav vi till slut upp. Då hade vi båda tjänat ihop över tusenlappen var och vi var väl ganska nöjda med alla saker som vi hade blivit av med.

Kostnaden för att stå i en dag? 100kr per person, lite sömnbrist och en riktig solbränna!

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.