Hoppa till innehåll

Kommer vi aldrig bli friska?

Jag har varit sjuk i över en vecka och det känns som att de här sjukdomarna aldrig kommer ta slut. Vi blir sjuka som i stafett i vår familj. Först blir barnen sjuka. Därefter är det de vuxnas tur. Och när vi tror att vi håller på att bli friska så är det ett eller flera barn som börjar hosta igen. Det tar ju aldrig slut!

I förra veckan vågade jag mig ut i samhället och hade undervisning på plats. Och i slutet av veckan hade jag blivit sjuk. Om det berodde på att jag åkte buss utan ansiktsmask för första gången på flera år låter jag vara osagt. Men plötsligt en dag började jag hosta och fick ont i halsen och även om hostan bara varade i en dag har halsen gjort ont hela den här veckan. Jag har i princip levt på Alvedon och Ipren. Men nästa vecka hoppas jag att jag äntligen är frisk och kan vara tillbaka på plats. Säkert för att bli sjuk igen i slutet på veckan (med något annat)!

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.