Hoppa till innehåll

Kan man ha för många skärmar?

Idag kom både min nyköpta Mac och den jättestora externa skärmen som köptes till. Och helt plötsligt känns det som att min arbetsplats har blivit till något slags kommandocentral (se bild)!

Fast det är ju klart att det inte ska se ut som på bilden i all evighet. Just nu får allt vara kvar eftersom jag behöver bekanta mig med min Mac samtidigt som jag vill få arbete gjort. Eftersom jag har kört nästan allt i Windows tidigare så vill jag vänta tills mina program kan köras ordentligt i min Mac innan jag rensar min gamla dator på alla mina filer. Och om jag ändå har den gamla datorn igång så kan jag lika gärna arbeta på den. Så eftersom jag nu har två datorer så kommer jag självklart att få dubbelt så mycket gjort… Eh? Hrmm… Eller blir det kanske hälften så mycket?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.