Hoppa till innehåll

Jonghyun- mer SHINee

  • Nöje

Ju mer jag hänger på YouTube, desto mer music hittar jag som jag inser att jag har missat. Mycket av den musik jag har lyssnat på den här veckan har sjungits av Jonghyun som var SHINees primära vokalist fram tills hans död 2017. De sånger som jag har lyssnat på mest är Hyeya (Y si fuera Ella) som är en cover på koreanska på en spansk sång. Här live från en koncert med översättning på engelska:

En annan favorit just nu är sången Lonely, en duett med den primära vokalisten i en annan K-popgrupp, Tayeon från Girl’s Generation:

Men det finns såklart mycket mer att lyssna på, både solosånger och sånger med SHINee.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.