Hoppa till innehåll

Hemma igen- med borttappad vagn

  • Resa

Vi kom hem till slut och vädret var väl allt annat än vänligt när vi landade på Arlanda efter en lång resa. Vi hade flugit från Kuala Lumpur till Bangkok mitt i natten och sedan vidare hem. Vi var alla trötta när vi kom fram och ännu värre- vi upptäckte att vår syskonvagn inte kom med!

Det underliga är att vi var tillsagda att ta med vagnen till gaten både i KL och i Bangkok. När vi landade i Bangkok fick vi tillbaka vagnen i gaten och då kunde vi använda den ända fram till vår avgångsgate. Där blev vi tillsagda att fälla ihop den och sedan så taggade de vagnen. Vi räknade med att samma procedur skulle ske igen när vi kom fram till Stockholm, men när vi kom fram till Arlanda sade de att vi skulle gå och hämta ut den i specialbagaget. Där fanns den dock inte så vi gjorde en anmälan till SAS som har hand om Thai Airways bagage. Vi fick höra att den säkert skulle komma fram om någon dag då flyg åker varje dag mellan Bangkok och Stockholm. Men om vi inte hörde något skulle vi ta kontakt med Thai efter en vecka.

Thai Airways bagageservice

En vecka gick, men vi hörde inget så jag ringde till deras kundservice. Dock har den bara hand om reservationer. Bagageärenden måste man maila till för de har ingen telefon! Efter att tre veckor har gått räknas bagaget som förlorat och då ska man ta kontakt med dem genom mailen. Efter att ha väntat de tre veckorna mailade jag och någon svarade med att jag skulle skicka ett kvitto på vagnen. Jag svarade samma dag med vårt kvitto, men sedan har jag inte hört något mer. Under tiden delar två barn under tre år på en vanlig vagn. Det går inte så bra, men vi har i alla fall fått OK från förskolan att barnen inte har någon vagn att sova i. De får låna vagn från förskolan så länge. Och när vi ska åka någonstans så får den ena sitta i en gammal vagn som vi har kvar. Den andra får vi bära på. Det är svårt att se att vi kommer åka med Thai Airways igen med tanke på deras usla kundservice utanför flygplanen. Så många barnvagnar eller väskor kan de väl inte tappa bort så personalen inte hinner svara på kundernas mail?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.