Gott nytt år!

Snart är 2019 här och vi vinkar adjö till året som har gått. Som vanligt vill jag tacka alla er som har varit inne på någon av mina bloggar under året. Jag blir lika förvånad varje gång jag tittar på min statistik, men hoppas att ni som har hittat hit också har hittat den information ni har letat efter, eller i alla fall har fått läsa något intressant eller underhållande.

Just under 2018 har det hänt en hel del i mitt liv, vilket i sin tur har inneburit mindre tid för bloggandet. Det är såklart tråkigt att inte hinna med att dokumentera den här tiden, men det är inget jag ångrar. Istället för att spendera tid framför datorn har jag tillbringat nästan all vaken tid med mina underbara små barn! Just nu har jag dock lite tid, så jag tänkte sammanfatta året som har gått, så att jag kommer ihåg det om tre eller fem år!

Året började med en glad nyhet. En gullig liten bebis precis i början på januari. Det följdes av inskolning av hans storebror mellanprinsen under våren, en jättevarm sommar, skolstart för kronprinsen, krypande och de första stegen för lillprinsen, vattkoppor och besök av svägerskorna innan jul.

Snipp snapp snut, så var sagan slut… Inte så händelserikt egentligen, när man sammanfattar det, men det känns som att året har gått så fort, dagarna bara tickar på. Vi har fått in rutinen ordentligt hemma, men efter nyår kommer de att ändras igen. Nästa år väntar en ny inskolning, den här gången av lillprinsen, såklart. Sedan jobbsökande, bröllopsfest och vem vet vad mer?

Under tiden tänkte jag påminna om att en del av mina bloggar har flyttats (igen). Mina recept hittas nu på https://fika.yasminshamsudin.com. Mitt företag hittas på https://ysconsulting.se. Mimis.se kommer att försvinna första veckan i januari. Hoppas att du tittar förbi nästa år också! Tack för i år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.