Hoppa till innehåll

En promenad i skogen

Nu när det mesta av flytten är klart har vi tagit oss tid att gå på upptäcksfärd i vårt nya närområde. Tidigt på morgonen gick vi 200 m bort från husen och hittade en skog med elljusspår som sträckte sig 2.4km. Vi bestämde oss för att följa den och hittade massor med fina platser att stanna till på.

Prinsen åkte på sin cykel hela vägen och matsäcken var packad. Spåret ledde oss till en utsiktsplats med kikare där man kunde se slottet och domkyrkan på avstånd.

WP_20150524_10_31_09_Pro (2)Sedan kom vi till ett litet jakttorn som kungen kan ha använt sig av medan skogen fortfarande var kronmark. Och till slut kom vi till en enkel lekplats där stubbar hade skurits till en liten stig där vi kunde leka inte-nudda-mark. Stigen ledde mot en liten koja precis bredvid jakttornet och prinsen klättrade och lekte där en bra stund.

Det tog oss ungefär en och en halv timme att gå runt spåret och vi passade på att verkligen njuta av solen, ljuset och naturen. Det blir definitivt fler utflykter i skogen i framtiden!

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.