Hoppa till innehåll

En lugn morgon, typ

Ok, rubriken är lite konstig, men jag har faktiskt en lugn morgon som omväxling. Det var förstås inte hela morgonen som var lugn. Vi vaknade som vanligt och stressade oss igenom frukost och lämning på skolan, men efter det lämnade jag bilen på verkstaden och med ärenden på stan bestämde jag mig för en Espresso House-frukost. Det var länge sedan jag hade en sådan, men efter en promenad från verkstaden in till stan så kände jag att jag var värd en lugn stund med te och något att äta.

Espressohouseappen uppdaterades under natten och fungerade inte riktigt så bra som den brukar nu på morgonen men personalen i Svavagallerian var trevliga och hjälpsamma. Erbjudandena i appen gav mig 50% rabatt på min frukost och den chai latte jag fick var himmelsk. Just nu sitter jag framför ån och har ”egentid”. Jag kollar och svarar på e-post, uppdaterar bloggen, mumsar lite och andas. Småprinsarna är hemma med mormor så jag hinner med mina ärenden för dagen. Affärerna öppnar dock inte förrän om 15 min så just nu har jag det lugnt och skönt. Sådana här stunder kommer sällan när man är tre-och småbarnsmamma så jag passar på att njuta i 15 min till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.