Hoppa till innehåll

En hemlös vecka

Det har varit en hektisk vecka. Jag har inte hunnit skriva så mycket för jag har pendlat som en galning samtidigt som jag har haft sjukt mycket att göra på jobbet.

 

En vän till familjen har kommit hit hela vägen från Malaysia. Han ska försvara sin avhandling och har tagit med sig hela familjen. Jag har låtit dem bo hos mig och under tiden bor jag hos min bror i Väsby. Så den senaste veckan har jag åkt hemifrån en timme tidigaree och kommit hem minst en timme senare än vanligt. Samtidigt känner jag mig väldigt stressad eftersom jag ska försvara min licentiat nästa vecka och jag var tvungen att VABba i måndags när jag egentligen skulle hålla min testpresentation. Jag sköt upp det till igår och nu har jag massor med korrigeringar att göra på väldigt lite tid. På tisdag nästa vecka ska presentationen ske och hela den här helgen är fullspäckad med bjudningar och studentfirande. Hur ska jag hinna med allt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.