Hoppa till innehåll

En Chai latte, tack!

Jag fick halva priset på en varm dryck i Espresso House för någon vecka sedan och provade deras Chai Latte. Den var himmelskt god! Så nästa gång jag var förbi så köpte jag en till. Och insåg hur dyra de är.

Kan jag inte göra en egen hemma? Kanske, men då skulle jag behöva en mjölkskummare för att få till den där fluffiga extralyxen. Jag kollade runt i olika elektronikshoppar men insåg att de var ganska dyra. Alternativet var en kapselkaffemaskin. Sådana finns det massor av och till varierande priser. Jag hittade kapslar från Dolce Gusto med Chai latte och en maskin för knappt 400 kr så jag tänkte att det kunde vara värt att testa. Sagt och gjort. Jag erkänner att min egen Chai latte inte är riktigt lika god som den på Espresso House, men den är god och duger absolut. Den är också mer prisvärd. När jag har tagit mig igenom två paket med kapslar så är varje kopp mycket billigare jämfört med nere på stan.

Jag är nöjd, och familjen också. Nu hoppas jag bara att de kommer med fler smaker också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.