Hoppa till innehåll

Den kvinnliga legokemisten

Jag har varit riktigt sjuk i en vecka. Det har inte riktigt funnits ork någonstans och flera dagar har jag bara varit utslagen. Men när jag väl kom tillbaka till jobbet fick jag en glad överraskning. På skrivbordet hittade jag ett fint litet paket, och inuti fanns en liten legofigur. MEN! Det var inte vilken figur som helst! Det var en kemist! Och HON har två E-flaskor, skyddsglasögon och läppglans :D.

Jag blev jätteglad och visade upp henne för en (manlig) kollega som inte fattade någonting… En tjejlegofigur? Och?

Det var lite kul att alla tjejerna på kontoret fattade, men INGEN av killarna… Värt att gå vidare och undersöka mera? Jag vet inte, men intressant är det ändå att det är en sådan stor grej för oss tjejer, men killarna kunde inte vara mer ointresserade.

Slutligen: En helt FANTASTISK present som fortfarande gör mig glad varje gång jag tittar på henne. Först fick hon sitta på kartongen jag fick henne i, men nuhar jag byggt ett litet lego-labb till henne att jobba i!




Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.