Hoppa till innehåll

Blöjor och försäkring

Nu när vår älskling har vuxit till sig ännu mer är vi inne på den tredje storleken Libero blöjor. Ett tips om du är gravid och planerade att bunkra blöjor är: GÖR INTE DET! Vår älskling gick från 1 till 2 till 3 direkt i samband med att paketen tog slut. Alltså- vi köpte ett paket Pampers storlek 1 eftersom det var vad de hade haft på BB och det fungerade, så vi köpte en att ha hemma. När det paketet tog slut köpte vi ett paket Libero storlek 1 och när det paketet var slut så läckte blöjan nästan vid varje byte, så det kändes som att det var dags att köpa en större storlek. Då köpte vi Libero storlek 2, mest därför att Libero ger oss en massa rabattkuponger, så det blir alltid 20kr rabatt när man köper deras blöjor. När även storlek 2 började ta slut så hade älsklingen vuxit så mycket att storlek 3 passade ännu bättre, så då köpte vi två paket. Nu funderar vi på vilken av storlek 4 vi ska köpa nästa gång vi handlar blöjor- Libero Comfort eller Up & Go. Vi får se.

En annan sak som dimper ner i brevlådan varannan vecka är erbjudanden om barnförsäkring. Ett företag ringde och försökte boka möte för försäkringsrådgivning där de berättar om de olika alternativ som finns. Jag funderade på saken, men försäkringen täcker olycksfall, invaliditet och dödsfall och jag känner att det är lite oetiskt att försäkra sig för sådant. Ett liv ligger i Guds händer, det känns fel att försäkra mitt barns liv, hur hemskt och kostnadskrävande det än kan bli om något av det som försäkringen täcker inträffar. Alltså har jag bestämt mig för att inte teckna någon extra försäkring, utan hemförsäkringen får räcka för oss.

2 kommentarer till “Blöjor och försäkring”

  1. Skönt i alla fall att det börjar bli finare väder nu! Då kan man sitta ute och läsa andras bloggposter hela dagarna istället för att göra nytta. 🙂 Fast just idag är det sugväder iofs…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.