Hoppa till innehåll

Antagen som doktorand!

  • Forskare

Det känns lite underligt, men jag fick ett mail idag där jag i princip blev erbjuden en tjänst som doktorand i Uppsala. Av 8 sökanden tyckte de att jag var den bästa, så nu gäller det att ta sig dit och skriva under kontraktet. Men det verkar som att min blivande handledare är en ganska avslappnad person och det verkade inte vara så bråttom. Jag frågade om det var ok ifall jag började samma dag som jag skrev under kontraktet och det tyckte han var ok. Eftersom mitt kontrakt tar slut den 4:e september så börjar jag i så fall den 5:e.

Jättespännande och jättekul! Nu vet jag var jag kommer vara de närmsta fem åren 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.