Hoppa till innehåll

300 artiklar

finns det nu publicerade på den här bloggen. Det är något av en milstolpe. I förra veckan såg jag också att jag har haft fler än 1 600 besökare och att man har varit inne på bloggen nästan 140 000 gånger! Då är inte spindlarna inräknade.

Det känns ganska otroligt att så många människor har sett mina bilder och läst vad jag har skrivit. Mest intressant verkar det vara att läsa mina artiklar om ost och ostlöpe. Dessa har sammanlagt setts över 1000 gånger det senaste året. Varje dag hittar minst tre personer till min sida för att de vill veta mer om det. Nästan 200 personer har hittat hit för att de är sugna på en White Lady. Tårtan alltså, inte drinken :). Vilket leder till nästa topp-fem-artikel: Kan man koka bort all alkohol när man lagar mat? I år har den setts över 700 gånger och är den mest lästa artikeln på hela siten!

En av mina ”raketer” är artikeln som handlar om när gelatin är halal. Det är en ganska ny artikel, men den har haft över 200 läsare.

Så, ett stort tack till alla mina besökare och läsare för att ni visar att i alla fall en del av det jag skriver om är intressant även för andra än mig själv 🙂

Tack!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.