10 månader och 10 kg

Det börjar närma sig avresa för mig och precis när jag tror att min bebis kommer klara sig finfint utan mig så blir han jättemammig. Från att ha lekt mest för sig själv så vill han nu bli upplockad och buren. Han klagar om jag inte är inom hans synfält. Och jättegulligt: Han har faktiskt sagt ”mamma” en gång nu under veckan. Kanske förstår han att jag ska åka. Han har sett mig packa väskan. Men mer troligt är att det helt enkelt är en separationsångestfas han går igenom. Vilket är maximal otur med tanke på timingen. Men vad kan man göra? Biljetten är betald och fram tills avresa får jag väl bära runt på honom så mycket jag bara kan och hoppas på att han tankar tillräckligt med närhet och kärlek. Fast med sina 10 kg blir det också lite av en utmaning. Så det blir mycket mysande, gosande och kramande på madrassen på golvet istället. Det verkar han dock inte ha något emot!

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.