Muslimah på Sveriges Muslimska Akademiker

Jag håller på att gå igenom alla de hemsidor jag ansvarar för. De är ganska många och ibland händer det att jag glömmer bort att gå in och följa upp dem.

Just idag har jag varit inne på Muslimah som är ett Facebook för muslimska kvinnor, fast med egna artiklar och ett forum. Det är ett av mina initiativ och ett tag gick det ganska bra. Men sedan hände något och sidan blev ganska opopulär väldigt snabbt. Från att ha haft i genomsnitt runt hundra besökare per dag har det blivit relativt okänt. Det tycker jag såklart är lite tråkigt, men kanske kommer intresset att öka igen i framtiden när muslimska kvinnor i Sverige börjar leta efter en egen plattform igen?

Om du är intresserad, gå in på Muslimah och registrera dig. Och säg till dina vänninnor!

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.