Holiday Inn Express Hotel – Safa Park

  • Resa

Vi har bott en natt på Holiday Inn Express i Safa Park, ca 10min från Dubai International Airport i Dubai, Förenade Arabemiraten. Det var ett hotell som kändes lite budget med tanke på priset (384 dirhams per natt), men rummet var fräscht och frukostbuffen komplett.

Hotellet

Hotellet är del i en kedja och ligger en bit från flygplatsen, men ganska nära turistområdet runt Jumeira Beach. Bara i Dubai finns det fyra hotell som tillhör kedjan bland annat en precis vid flygplatsen och en vid Jumeira-området.

Rummet
Hotellrummet var rymligt med en dubbelsäng som rymde två vuxna och ett barn, ett skrivbord,  en stol och en soffa (men inget kaffebord).  Badrummet var väldigt litet och hade endast dusch, toalett och tvättfat. Rummet hade gratis Wifi-anslutning som aktiveras från receptionen vid incheckning.

Service
Servicen var utmärkt. Receptionisten beställde mat till oss runt midnatt när vi checkade in eftersom vi var hungriga och allt hade stängt. Maten var framme 10min efter att vi hade kommit in i rummet.

Frukostbuffen ingick i priset och är en av de bästa jag har haft med god variation på det som erbjöds. Även prinsen åt sig mätt och belåten.

image

Betyg
Ett något dyrt hotell med en utmärkt frukostbuffe. Inget att anmärka på vad gäller rummet. Incheckningen tog väldigt lång tid, men kompenserades av god service både bakom disken och av övrig personal.

YS YS YS YS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.