Gott nytt år! (Nya förändringar i bloggen)

God fortsättning på det nya året!

I och med att ett till år har gått så har jag också fått en sammanställning av all statistik som jag har vad gäller besökare och sidvisningar. Därmed skulle jag vilja passa på att tacka de ca 7 600 besökare som har läst något av mina inlägg här på yasminshamsudin.com under 2015. Jag vill också tacka de ca 15 800 besökare som har varit inne på Svenskt Halalindex samt de drygt 3 000 personer som har varit inne och kollat in något av mina recept på Matbloggen! Tillsammans har dessa personer genererat över 50 000 sidvisningar. Med tanke på min inaktivitet det här året (förlåt!) så är det ganska bra resultat.

Under 2016 planerar jag att ändra om lite i bloggstrukturen. Jag kommer bland annat att flytta matbloggen till Mimis Café (http://cafe.mimis.se).  Den här sidan kommer att flytta till en ny adress (http://blogg.yasminshamsudin.com). Sidor på engelska kommer att komma till och framsidan kommer att bli mer internationell. Därifrån kommer det att finnas länkar både till innehållet i mina subdomäner och de sidor som ligger på min nya domän Mimis.

Eftersom jag fortfarande är sjukt stressad så kommer den här flytten och alla förändringar att ske under en längre tidsperiod och under tiden kommer det att finnas dubbletter av vissa bloggar. Till exempel kommer Matbloggen att finnas i två upplagor, men jag kommer bara att uppdatera den som ligger på Mimis Café. Den här bloggen kommer också att finnas i två upplagor, men jag kommer bara att uppdatera den nya adressen. Men medan ombyggnationen pågår kommer det att finnas länkar till all information.

Med det skulle jag vilja önska alla mina läsare en God Fortsättning På Det Nya Året!

Tack för att du hittade hit! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.