Förändringar i bloggen

Jag har varit så upptagen den senaste tiden med jobb, familj och annat, så jag har inte hunnit med att uppdatera bloggen. Och det innebar att jag inte heller märkte att bloggen har varit nere i nästan en månad. Problemet var en automatisk uppdatering av WordPress som inte gick ihop med ett av mina installerade plugins och detta gjorde att man inte kunde komma åt sidan om man inte var inloggad.

Nu under påsklovet har jag dock fått lite mer tid över och när jag väl satte mig ner och började jobba på problemet bestämde jag mig för att göra några förändringar. Det första jag gjorde var att separera min matblogg från resten av bloggen. Den har nu fått ett eget hem på Matbloggen

Det andra är att jag har ändrat i layouten på den här bloggen. Det har blivit distinkt mer rosa. Jag letar fortfarande efter en bättre layout, men som det ser ut nu så får det se ut så här.

Hoppas att ni gillar förändringarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.