Hoppa till innehåll

Färdigvaccinerad mot Covid-19

I torsdags fick jag min andra injektion av Modernas Covid-19-vaccin. Precis som den första gången fick jag muskelvärk efter någon timme, men den här gången blev jag också sjuk på riktigt, med feber. Jag kände mig risig i nästan 48 timmar och fick både feber och huvudvärk efter att ha deltagit på onlinemöten, men det gav med sig efter att ha sovit bort en halv dag. Och efter det är allt bra igen. Inga biverkningar och muskelvärken har redan börjat ge med sig. Så redan imorgon tror jag att jag kan vara tillbaka på labbet igen. Men såklart gäller det fortfarande attt vara försiktigt. Effekten av den andra dosen är ju inte fullvärd förrän ungefär två veckor senare. Men det är ju inte så lång tid det heller. Nu ser jag fram emot en mer normal vardag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.