Hoppa till innehåll

Elefantridning med bad i Thekkady

  • Resa

Från Munnar tog vi bussen igen till nästa destination- ytterligare ett par timmar bort. Här var det mer kultur och vilda djur. Något för alla smaker!

På vägen dit stannade vi till för fotografering av den vackra naturen, men det blev också massor med foton genom bussfönstret. Vägen var en typisk bergsväg och vindlade sig fram och tillbaka tills vi alla var lite yra.

WP_20160221_10_06_08_Pro_LI

Väl framma i Thekkady checkade vi in på hotellet och började planera för kvällen och nästkommande morgon. Det fanns massor med aktiviteter att välja mellan, men vi valde bara att närvara på elefantridningen och den efterföljande badningen av en elefant.

SavedPicture-2016428125132.jpg

Efteråt fanns det traditionell dans och teater att se på, men prinsen hade flera gånger sett de typiska maskerna som skådespelarna använder och han var uppenbart lite rädd för den, så vi bestämde oss för att helt skippa den delen. Morgonen efter valde många (nästan hela gruppen) att åka på safari. Det var väldigt tidig morgon (runt 5!) så jag trodde inte att prinsen skulle vara alltför glad att vakna upp så tidigt. Istället passade vi på att sova ut. Det var riktigt skönt efter all ackumulerad sömnbrist att få ta en sovmorgon!

WP_20160221_10_03_44_Pro_LI

När vi vaknade tog vi en seg frukost för att sedan hänga lite vid poolen medan vi väntade på att resten av gänget skulle komma tillbaka. Vi behövde inte vänta särskilt länge och det visade sig att vi egentligen inte hade missat något. Inga stora vilda djur hade synts till! Men de var glada ändå 🙂

Strax åker vi vidare till nästa plats och där vankas det resa med husbåt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.