Hoppa till innehåll

Eid-al Adha 2019

  • Resa

Det är vår sista vecka i Malaysia. Det har varit helt underbart att vara här så länge som vi har kunnat denna gången. Det har varit varmt och skönt och vi har kunnat resa runt nästan hela landet. Vi har träffat vänner som vi inte har sett på flera år, och vi har besökt flera av min mans släktingar som vi aldrig har hunnit med tidigare. Så blir det oftast när man är där under så kort tid som vi brukar- bara de närmast boende eller de syskon till hans mamma eller pappa som råkar titta förbi när vi är där hinner vi se då.

Denna gången har vi hunnit med två Eid-fester här och det är något annorlunda jämfört med hur vi brukar fira i Sverige. Maten och sötsakerna hinner man bli trött på ganska tidigt under dagen och fastän man vet att man borde äta så blir det inte riktigt så eftersom man småäter mest hela dagarna! Det är roligt i sig, men tur att det inte håller i sig i mer än någon vecka, annars skulle tänderna inte må så bra!

Imorgon börjar vi resan hemåt. Det har varit fantastiskt roligt här och jag längtar tills vi får komma tillbaka hit nästa gång. Om två år!

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.