101 Sjalar

Jag städade under helgen och bestämde mig för att leta rätt på och sortera upp mina sjalar. Och fann att jag hade över 100 st! Jag kunde knappt tro på det… På så kort tid hade jag samlat på mig över 100 och helt unika sjalar. Det var olika färger, mönster och former på dem. Vissa hade tryck, andra broderier. De var av olika sorters tyg i många olika kvalitéer. Det fanns långa sjalar, fyrkantiga sjalar och trekantiga jalar. De fanns i enfärgade och flerfärgade. Med blommor och utan blommor. I alla regnbågens färger och några fler.

Men det underliga var at jag lyckade klämma ihop dem allesamman i en enda stor låda. Så nu finns de där om jag snabbt vill hitta den rätta snabbt.

3 Responses to “101 Sjalar”

Author's gravatar

finns en fiffig grej från IKEA för sjalar, jag lägger upp det på bloggen ikväll så kan du se =) tom mina 220 sjalar får plats där!

Author's gravatar

Bismillah

assalamu aleykum kära systrar inom Islam

ett tips är att skänka hälften av era sjalar till olika moskeer då det finns många fattiga systrar och systrar som är nya i sverige som bara har 1-2 sjalar.

Nu kommer kylan alhamdulillah så många systrar är i stort behov av våra sjalar som samlas på högar.

Och Islam lär ju oss också att leva enkelt så man mår bra av att bara ha det man behöver i sitt hem istället för att samla på sig massor 🙂

Må Allah den Upphöjde förlåta oss för vår girighet, våra synder och våra felsteg i tanke och handling. Och må Han fylla oss med kunskap, ljus och kärlek som leder oss till högsta av Jannah Amiin

imorgon InShaAllah börjar underbara Dhu´l-Hijjah så må Allah Ta’ala ta emot vår fastan och våra böner Amiin

er syster Halimah

    Author's gravatar

    Alaikum Salam syster Halimah!

    Jag tycker att det är en jättebra idé och den tänker jag sprida vidare. Men jag undrar vem det är i moskén man ska skänka sjalarna till? Finns det någon som har hand om denna inslamling och vet de nya systrarna om denna möjlighet att få sjalar från moskéerna?

    Hör gärna av dig med mer information om detta!

    /Yasmin

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: