Hoppa till innehåll

Word of Honor

  • Nöje

Jag har tittat på en väldigt underhållande serie den senaste veckan- Word of Honor. Det är ytterligare en kinesisk historisk fantasydrama som finns tillgänglig på Netflix. Serien är en lågbudgetproduktion och huvudpersonerna är inte särskilt kända, men efter att serien gjorde succé i Kina har de blivit väldigt populära. Serien släppten för ungefär en månad sedan i Kina och kom upp på Netflix nu i veckan. Precis när jag höll på att gå igenom hela Netflix katalog efter något nytt att titta på.

Word of Honor är en serie med en bromance (eller Boy Love som det kallas i Kina) i centrum. De två huvudpersonerna i serien träffas av en slump i första avsnittet och vi får följa deras resa där vi lär känna båda karaktärerna bättre. Serien är fylld av flirtande, svartsjuka, och såklart scener där de slåss med solfjädrar och svärd. Det som är intressant är att serien inte har censurerats i Kina, men många scener har dubbats om. Det har i sin tur skapat massor med Youtube-klipp där de som är intresserade av att veta vad de sade i originalversionen kan slösa bort ännu mer av sin fritid. Dessutom finns det massor med BTS-klipp och bloopers på Youtube.

Efter att ha gått igenom serien en gång håller jag nu på att gå igenom den en gång till, nu när jag vet hela bakgrundshistorien och har bättre koll på vilka karaktärerna är. Med tanke på hur många karaktärer det finns i den här historien känner jag att det är värt en andra genomgång. Men sen vet jag inte vad nästa grej blir. Netflix verkar ha slut på intressanta C-drama. Så vad ska jag titta på nästa vecka?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.