Hoppa till innehåll

V.15- Ut- och sjukskriven

Stetoskop

Efter en vecka inlagd blev jag till slut utskriven från sjukhuset. Inte för att det har slutat göra ont. Men för att det inte verkar vara ett akut läge längre och jag kan lika gärna ha ont hemma i min egen säng. I samband med att jag blev utskriven från sjukhuset efter proceduren med J-stenten har jag fått massor med smärtstillande utskrivet och en sjukskrivning från jobbet som varar en månad, till att börja med.

Bara att ta mig hem från sjukhuset var nog det mest smärtsamma jag har varit med om. Min man kom och hämtade mig och vi gick ungefär 15 meter till hissen. Varje steg gjorde så ont i ryggen! Från hissen gick vi till apoteket- ytterligare 15 meter. De stegen var så smärtsamma att jag gick med krypsteg fram och tillbaka. Varje steg var kanske en decimeter långt. Smärtan var inte så skarp, men det kändes som att något riktigt skavde i min rygg.

Väl hemma möttes jag dock av en överraskning. Min man hade flyttat runt i vårt sovrum för att få plats med TVn. Så nu kunde jag ligga i sängen hyfsat bekvämt och bli underhållen varje dag! Men efter en vecka eller två framför TVn blir man faktiskt lite uttråkad. Utbudet är tyvärr inte helt fantastiskt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.